LUNDIA PRESENTEERT NEO-POP ART KASTEN DOOR GEOFFREY WIJN

Lundia is een unieke samenwerking aangegaan met kunstenaar Geoffrey Wijn die vier verschillende iconische Lundia kasten heeft verrijkt met zijn bekende neo-pop art. De door Geoffrey Wijn, alias ‘Wine’, beschilderde kasten zijn zowel als reproductie, als handgemaakte unica te verkrijgen.

De in 1996 afgestudeerde Geoffrey Wijn brak door toen hij zijn neo-pop art wist in te zetten als Live!Art tijdens evenementen. Het ‘on the spot en snel’ een kunstwerk creëren door zich te laten inspireren door de gebeurtenissen van dat ene moment, is het handelsmerk van Geoffrey geworden.
Zijn kenmerkende stijl is nu terug te vinden op de iconische kasten van Lundia Original. Wine nam vier kasten onder handen en voorzag ze allemaal van een ander thema. Deze unieke kasten zijn uiteraard ook verkrijgbaar, maar voor de liefhebbers heeft Lundia ook reproducties beschikbaar. Zo kan de klant kiezen voor deuren en/of zijpanelen met een ‘Wine voor Lundia’-thema.

Op 19 januari worden de kasten door Geoffrey Wijn gepresenteerd in de Lundia winkels van Den Haag en Amsterdam. Geoffrey is daarbij aanwezig om de kasten van zijn handtekening te voorzien.

De verkoop van één van de kasten zal ten goede komen aan een nader te bepalen goed doel.