Pimp my….!

PIMP MY….! OBJECT. Misschien wel één van de leukste dingen die ik onlangs gedaan heb. Noodgedwongen door COVID-19 op zoek naar een nieuwe manier van werken. Zo ontstond er een nieuw concept. En zo helpen we elkaar!!! Jij een super COOL object en ik aan het werk!

Zoek eens tussen je oude spullen (of nieuwe) Wat wil jij gepimpt hebben in WINE STYLE. [ check YOUTUBE kanaal ]

Ik heb tijdens mijn actie die ik onlangs gestart ben (om te overleven) al heel wat leuke items mogen PIMPEN. Hier heb je ter inspiratie wat foto’s van VOOR en NA de make-over.

Het smaakt naar meer!! HOE WERKT HET? Stuur me een omschrijving of foto van je ITEM en ik maak vooraf een prijsje ( met een MEGA KORTING ).Ik ga jouw ITEM PIMPEN. Samen overleggen we welk onderwerp ik in WINE STYLE verwerk op jouw OBJECT.

Wil jij dit ook stuur me een whatsapp berichtje via de knop boven aan mijn Facebook pagina of via messenger op Facebook of stuur me een MAIL naar art@geoffreywijn.nl .

Ik hoor graag wat van je,

Een creatieve groet,
Geoffrey

Voor meer voorbeelden (70+): FaceBook Wine Art Gallery

Arty Costums

Costums live art

Voor zijn Live Art Act heeft Geoffrey een kostuum ontworpen wat volledig is bewerkt als een Wine-Style kunstwerk. Dit prototype stond in zijn atelier / gallery en gaf de nodige positieve reacties van bezoekers. Dat heeft hem geïnspireerd om de collectie uit te breiden met 13 kostuums.

Carnaval 2020

Voor carnaval 2020 heeft Geoffrey Wijn voor zijn vriendengroep een levend kunstwerk gecreëerd. Alle pakken, 14 in totaal, zijn bewerkt met WineStyle afbeeldingen die samen vloeien en één groot kunstwerk vormen. Een geweldig mooie creatie is ontstaan. Kostuums werden opgepikt door de locale en Nationale media en waren in diverse interviews te zien.

DUTCH LEGEND MEETS DUTCH ART

Vol met passie.

Met vakmanschap gemaakt. De ambitie om authentiek te zijn. Ongedwongen en Oer-Hollands. Trots om uniek te zijn. Dat zijn de overeenkomsten tussen de Q LEGENDS collectie van Q1905 en de art van Geoffrey Wijn – Wine Art Gallery. Zo puur als wat.

https://www.q1905.com/nl/q-legends/

LUNDIA PRESENTEERT NEO-POP ART KASTEN DOOR GEOFFREY WIJN

Lundia is een unieke samenwerking aangegaan met kunstenaar Geoffrey Wijn die vier verschillende iconische Lundia kasten heeft verrijkt met zijn bekende neo-pop art. De door Geoffrey Wijn, alias ‘Wine’, beschilderde kasten zijn zowel als reproductie, als handgemaakte unica te verkrijgen.

De in 1996 afgestudeerde Geoffrey Wijn brak door toen hij zijn neo-pop art wist in te zetten als Live!Art tijdens evenementen. Het ‘on the spot en snel’ een kunstwerk creëren door zich te laten inspireren door de gebeurtenissen van dat ene moment, is het handelsmerk van Geoffrey geworden.
Zijn kenmerkende stijl is nu terug te vinden op de iconische kasten van Lundia Original. Wine nam vier kasten onder handen en voorzag ze allemaal van een ander thema. Deze unieke kasten zijn uiteraard ook verkrijgbaar, maar voor de liefhebbers heeft Lundia ook reproducties beschikbaar. Zo kan de klant kiezen voor deuren en/of zijpanelen met een ‘Wine voor Lundia’-thema.

Op 19 januari worden de kasten door Geoffrey Wijn gepresenteerd in de Lundia winkels van Den Haag en Amsterdam. Geoffrey is daarbij aanwezig om de kasten van zijn handtekening te voorzien.

De verkoop van één van de kasten zal ten goede komen aan een nader te bepalen goed doel.

DESIGN for Land Rover Envogue

VOTE NOW

Wine ontwerpt een Design voor de nieuwe Land Rover Envogue.

Speciaal voor dit type auto heeft Wine zijn bekende City Lines getransformeerd tot een supercool kunstwerk OP de Land Rover Envogue.

Het ontwerp heeft als thema LETS RIDE – Feel Free to go anywhere. Travel the world. From city to city. Be as colorful as me! Be an artist for a moment.

10 februari 2016 wordt bekend gemaakt of dit ontwerp tot de winnaars behoort.

Maak kans op een schilderij met het originele ontwerp van de auto. STEM NU

 

Wine  makes a Design for the new Land Rover Envogue.

Especially for this type of car has Wine transformed his famous City Lines  into a super cool artwork ON the Land Rover Envogue.

The design has as theme LETS RIDE – Feel Free to go anywhere. Travel the world. From city to city. Be as colorful as me! Be an artist for a moment.

10 February 2016 will be announced if this design is one of the winners.

Win a painting with the original design of the car. VOTE NOW

Ebretti ArtScooter by Wine

ROOSENDAAL, 15 oktober 2015

 

Vanaf vandaag rijdt de eerste ArtScooter by Wine door het land.

Het is het eerste originele handgeschilderde exemplaar “Let’s Dutch”.

Exclusief voor Ebretti heeft Kunstenaar “Wine” een Limited Edition Art-lijn ontwikkeld!

Ieder jaar komt er voor Ebretti een serie van 4 verschillende Limited Edition Scooters by Wine

De ArtScooter is gewrapped met een print onder licentie van Wine.

Bij de ArtScooter ontvangt men een certificaat van echtheid en een print van het originele schilderij gesigneerd door Wine 

De Roosendaalse kunstenaar “Geoffrey Wine” rijdt vol trots van en naar zijn Atelier op deze unieke ArtScooter.

Wil je ook zo’n gave ArtScooter? Voor meer informatie over de ArtScooter neem eens contact met ons op.

 

ENGLISH

Starting from today the first ArtScooter by Wine  drives through the country.

It is the first original hand-painted ArtScooter “Let’s Dutch”.

Exclusive to Ebretti has Artist “Wine” a Limited Edition Art-line developed!

Each year  Ebretti presents a series of 4 different Limited Edition Scooters by Wine.

The ArtScooter is wrapped with a print under the license of Wine. With the ArtScooter  you get a certificate of authenticity and a print of the original painting signed by Wine.

The artist “Geoffrey Wine” rides proudly to and from his Studio on this unique ArtScooter.

Do you also want such a cool ArtScooter? For more information about the ArtScooter please contact us.

Wereldrecord voor Free a Girl

wat: wereldrecord! YES, I DID IT

wanneer: 3 juni 11.00 uur tot 23.00 uur

waar: De Haven van Zandvoort

wie: Free a Girl

 

 

Over Lock me Up voor Free a Girl

Wereldwijd worden miljoenen meisjes gedwongen tot prostitutie. In India worden duizenden meisjes opgesloten in bordelen, in hokjes van 1 bij 2 meter. Hun leven is een hel.

Om aandacht te vragen voor dit probleem, is van dinsdag 2 juni tot en met zaterdag 6 juni de actie Lock me Up – Free a Girl gehouden. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen, hebben deelnemers zich op verschillende locaties door heel Nederland, 12 uur lang laten opsluiten in zo’n hokje. Hoe meer geld er wordt opgehaald, hoe meer meisjes Free a Girl uit de prostitutie kan bevrijden.

Lock me Up – Free a Girl is een initiatief van stichting Free a Girl en Wimmy Hu (Algemeen Adviseur van Free a Girl). In 2012, 2013 en in 2014 was de actie een groot succes.

 

Wereldrecord: 12 uur lang iedere 10 minuten een schilderij maken!

Ik heb alle jaren al aan de actie Lock-Me-Up meegedaan door schilderijen on the spot te maken bij alle deelnemers in een hokje. Deze schilderijen heb ik geschonken met de insteek dat iedere deelnemer deze mocht veilen op zijn of haar veilingsite. Dit heeft ieder jaar in mooie opbrengsten mogen resulteren.

Dit jaar wilde ik het groots aanpakken. Ik heb een wereldrecord gevestigd.

Als kunstenaar heb ik mij ook 12 uur lang opgesloten in een hokje van 1×2 meter. Maar dan helemaal gevuld met schildersdoeken en verf. In 12 uur heb ik mij letterlijk een weg naar de vrijheid geschilderd.

Alle schilderijen moesten representatieve schilderijen zijn zoals ik ze normaal ook altijd maak. De poging is voor mij geslaagd omdat ik binnen 12 uur 72 schilderijen heb gemaakt.

In die 12 uur kreeg ik 2x een kopje rijst en water  en mocht ik 2x 10 minuten een pauze hebben. En verder moest ik gewoon knallen!

 

 

 

Cadeau afscheid Ruud de Wild bij 538 RADIO

Amsterdam, 29 april

538 DJ’s geven Wine Art Schilderij cadeau op het afscheid van Ruud de Wild.

Speciaal voor Ruud heeft Wine in opdracht van de 538 DJ’s  het doek ” BORN TO BE WILD” gemaakt.

Het doek symboliseerd de vrijheid van Ruud en achter hem gelaten de ondergaande zon(nen) van  538 Radio.

op het doek heeft Wine ruimte gelaten voor alle 538 DJ’s om het doek te personaliseren met een handtekening.

Zie de making of video!

Art Scooter voor Free a Girl

Blaricum, 23-11-2014

ART SCOOTER levert een mooi bedrag op voor Free a Girl. De scooter is volledig gesponsord door Ebretti en belangeloos bewerkt tot een kunstwerk door Wine!

Initiatiefnemer Wimmy Hu wist voor het benefiet ‘Wimmy Hu & Friends to Free a Girl’ bijna dertig exclusieve items te regelen, die tijdens de groots opgezette veiling in de Blaricumse wijnsociëteit Wexxs aan de man werden gebracht. Zondagavond werd in totaal een bedrag van 402.300 euro opgehaald, wat geheel ten goede komt aan projecten van Free a Girl. Tal van bekende Nederlanders woonden de veiling bij. De presentatie was in handen van Jeroen Nieuwenhuize en Froukje de Both.  Tijdens de veiling traden artiesten, onder wie Rene Froger, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Lange Frans, Thomas Berge, Tim Douwsma en Jamai belangeloos op.

In de afgelopen vijf jaar hebben de benefietavonden ‘Wimmy Hu & Friends’ een bedrag opgebracht van ruim 2,2 miljoen euro. Met dat geld bevrijdt noodhulporganisatie Free a Girl jonge meisjes uit de prostitutie. Wimmy Hu is afgelopen zomer met Free a Girl op projectreis naar Fortaleza in Brazilië geweest. Ze heeft daar gezien wat er met het veilinggeld gedaan wordt en dat hulp nog steeds noodzakelijk is.

Dit jaar stond de benefietavond in het teken van de problematiek in Nederland. In Nederland hebben elf ondernemers 27.500 euro geïnvesteerd om in een voormalig bordeel op de Wallen een winkel te starten; in deze winkel worden producten uit de landen verkocht waar de slachtoffers van mensenhandel vandaan komen. Onder het motto ‘Er is meer te koop uit Oost-Europa’ wil Free a Girl aandacht vragen voor de problematiek van gedwongen prostitutie in eigen land.

Free a Girl bevrijdt niet alleen jonge meisjes uit de prostitutie, de stichting investeert ook in opvang, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen, traumaverwerking en re-integratie van de meisjes. Daarnaast werkt de stichting samen met politie en justitie om mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen.

Wine Paints for BOURGINI

Vaassen 9-11-2014

 

Schilderij voor *** 3 sterren chef Jacco Jan Boerma

Voor de feestelijke lancering van het nieuwe merk ‘Bourgini’ in Driesterrenrestaurant De Leest in Vaassen heeft Geoffrey Wijn 2 schitterende schilderijen mogen maken. Eén van deze schilderijen werd door Aad Ouborg aangeboden aan 3-sterrenchef Jacob Jan Boerma. Het 2e schilderij komt op het hoofdkantoor van BOURGINI te hangen. Tijdens de feestelijke lancering, de mooie speeches en het unieke optreden van Karin Bloemen werden de doeken door Jacob Jan Boerma, Aad Ouborg, Nikki, Els, Tim en Florentine Ouborg gesigneerd . Aan het roer van BOURGINI staan Els en Nikki Ouborg, uiteraard bijgestaan door Aad Ouborg – met zijn ruim dertig jaar ondernemerservaring – en oudere broer en zus Tim en Florentine Ouborg.